Campanii de Rechemare

Ai cumpărat de curând un autoturism Chevrolet rulat?

O alegere foarte bună! Dar… este oare mașina ta în perfectă regulă*?

Pentru că din când în când au loc campanii de rechemare în service pentru diferite defecțiuni care ar putea apărea, și este posibil ca și mașina ta să fie afectată. Pentru a verifica dacă într-adevăr este așa, nu este nevoie decât să completezi formularul de mai jos cu Numărul de Identificare a Autovehiculului (seria de șasiu) și noi îți vom spune prompt dacă este necesar să efectuezi anumite operațiuni de service. Obținerea acestor informații este gratuită pentru tine, și nu te obligă la nimic.

De asemenea, evident că în cazul în care o anumită campanie mai este încă în vigoare, toate operațiunile sunt gratuite. Dacă termenul de valabilitate al campaniei este depășit, îți vom face o propunere financiară imposibil de refuzat!

Formular pentru verificarea numărului de identificare a autovehiculului (VIN)/Serie de șasiu

 • captcha
 • *) Cimpuri obligtorii
 • Clauza de Confidentialitate

  Datele furnizate vor fi colectate, procesate si pastrate de catre DI-BAS Auto, pentru scopuri ca: serviciu clienti, cercetari de marketing, urmarirea vanzarilor, verificarea datelor si pentru a va putea contacta. DI-BAS Auto va trata datele personale corect si in concordanta cu legile in vigoare pentru protectia datelor si va asigura in orice moment dreptul de acces, stergere sau rectificare a acestora.


  In cazul in care aveti vreo intrebare sau nelamurire despre modul in care ne folosim de datele dumneavoastra personale sau daca in viitor doriti sa le accesati, sa le stergeti sau sa le modificati, va rugam sa ne contactati telefonic la:


  021 240 5810 (Bucureşti)

  0344 100545 (Ploieşti)

 

* Toate autovehiculele rulate cumpărate de la DiBas sunt cu campaniile de rechemare în Service la zi.