Chevrolet este partenerul oficial al Manchester United

chevrolet mancester united

Chevrolet va încheia un parteneriat pe cinci ani cu gigantul din Barclays Premier League, Manchester United, pentru a deveni Partenerul Auto Oficial al clubului.

Astăzi, Chevrolet a anunţat că fanii vor fi principalii beneficiari ai sponsorizării. Marca se va concentra pe aducerea suporterilor clubului şi a fanilor fotbalului din toată lumea mai aproape de joc ca oricând.

Detaliile despre acest parteneriat global vor fi anunţate în cadrul unui eveniment organizat la muzeul de ştiinţă şi tehnologie din Shanghai, care va reuni reprezentanţi ai Chevrolet, Manchester United şi invitaţi speciali.

„Manchester United are printre cei mai pasionaţi suporteri ai oricărui club sportiv din lume,” a declarat Joel Ewanick, Director Internaţional de Marketing în cadrul General Motors.

„Marca Chevrolet este mândră de parteneriatul cu Manchester United şi se angajează să-i considere pe fani prioritari în orice activitate desfăşurată.”

David Gill, Director Executiv al Manchester United: „Deşi activează în domenii foarte diferite, Chevrolet şi Manchester United au multe valori în comun.

Asemenea clubului, marca are rădăcini adânci în istorie. Şi-a sărbătorit recent centenarul şi a devenit o marcă internaţională, comercializând autovehicule în peste 140 de ţări. În plus, îşi doreşte să fie cea mai bună din domeniul său şi sunt bucuros să anunţ că Chevrolet este noul nostru Partener Auto Oficial.”

Richard Arnold, director comercial în cadrul Manchester United, a declarat: „Având 659 de milioane de fani Manchester United, ne bucură angajamentul mărcii Chevrolet faţă de fotbal şi planurile sale de a aduce aceşti fani mai aproape de club.

Aceasta este prima dată când ne-am alăturat unui producător auto american, iar datorită popularităţii în creştere a clubului şi a fotbalului englez în America, sperăm că această colaborare va spori numărul fanilor din această ţară.

Despre Chevrolet

Fondată în 1911 în Detroit, Chevrolet este una dintre cele mai mari mărci de autovehicule din lume, cu activităţi comerciale în peste 140 de ţări şi cu vânzări de peste 4 milioane de autovehicule şi camioane pe an.

Chevrolet este cea mai mare marcă internatională a companiei General Motors, cu vânzări anuale de peste patru milioane de autovehicule în peste 140 de ţări. Este una din mărcile cu cea mai rapidă dezvoltare din lume.

Autovehiculele Chevrolet îmbină designul avangardist cu performanţa, inovaţia şi caracterul practic. Acestea oferă un raport calitate-preţ excelent.

În Europa, marca a fost relansată în 2005. În Europa Centrală şi de Vest, marca este reprezentată de o reţea formată din 2.500 de centre de vânzări şi service.  Gama Chevrolet cuprinde autovehiculul de oraş Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan şi hatchback, modelul compact Cruze sedan şi hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă.

Despre Manchester United

Manchester United este cel mai cunoscut club de fotbal din lume, are aproximativ 333 de milioane de suporteri şi a fost declarat recent cel mai valoros club sportiv din lume de către revista Forbes.

Fondat în 1878, clubul a câştigat de 19 ori campionatul englez, un număr record, plus recordul de 11 cupe ale Angliei, 3 cupe europene, 1 cupă europeană Winners, 1 cupă mondială FIFA, 1 cupă intercontinentală şi 4 cupe ale ligii engleze.

Managerul echipei, Sir Alex Ferguson, este managerul cu cel mai mare succes din istoria fotbalului britanic. În afara terenului, se bucură de un succes similar datorită cifrei de afaceri record a clubului britanic şi celui mai ridicat profit operaţional din fotbalul mondial.