Evaluare autovehicul rulat

Di-Bas vă oferă posibilitatea de a include in preţul unui autovehicul Chevrolet nou contravaloarea unui autovehicul rulat OPEL sau CHEVROLET. Pentru o evaluare preliminară vă rugăm să completaţi formularul de mai jos cu datele cele mai importante ale autovehiculului, urmând să fiţi contactat de noi în cel mai scurt timp.

Notă: Această evaluare preliminară a autovehicului dvs., pe baza datelor transmise prin intermediul acestui formular, este  GRATUITĂ,  pur orientativă şi nu genereaza obligaţii contractuale. Evaluarea finală se va face la unul din sediile noastre din Bucureşti sau Ploieşti.

Descrierea autovehiculului

Starea autovehiculuiDetalii de contact

 • Clauza de Confidentialitate

  Cand achizitionati un produs sau un serviciu de la SC DI-BAS AUTO SRL, datele personale pe care le furnizati vor fi colectate, procesate si pastrate de catre noi. Aceasta va fi facuta pentru anumite scopuri ca: serviciu clienti, cercetari de marketing, urmarirea vanzarilor, campanii de rechemare reparatii produse, verificarea datelor si pentru a va putea contacta. SC DI-BAS AUTO SRL va folosi datele dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate, impreuna cu agentii sai pentru procesarea acestora.

  Aceste date vor fi impartite, pentru scoprile mai sus mentionate, cu General Motors Southeast Europe Ltd. si alte companii ce fac parte din grupul international General Motors (acestea fiind numite in continuare “GM”), precum si cu agentii care proceseaza datele, in numele GM, pentru oricare din scoprile de mai sus. Desigur SC DI-BAS AUTO SRL, GM si agentii, vor trata datele personale corect si in concordanta cu legile in vigore privind protectia datelor. SC DI-BAS AUTO SRL va asigura, in orice moment, dreptul de acces, stergere sau rectificare a datelor personale. Prin completarea si trimiterea acestui formular de contact, autorizati colectarea, procesarea, stocarea si dezvaluirea datelor dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate.


  In cazul in care aveti vreo intrebare sau nelamurire despre modul in care ne folosim de datele dumneavoastra personale sau daca in viitor doriti sa le accesati, sa le stergeti sau sa le modificati, va rugam sa ne contactati telefonic la:


  021 2413714 (Bucureşti)

  0344 100545 (Ploieşti)

  Please leave this field empty.

 • *) Câmpuri obligatorii.