Chevrolet Aveo 4 uși

Cerere de Oferta Aveo 4 uși

 • Clauza de Confidentialitate

  Cand achizitionati un produs sau un serviciu de la SC DI-BAS AUTO SRL, datele personale pe care le furnizati vor fi colectate, procesate si pastrate de catre noi. Aceasta va fi facuta pentru anumite scopuri ca: serviciu clienti, cercetari de marketing, urmarirea vanzarilor, campanii de rechemare reparatii produse, verificarea datelor si pentru a va putea contacta. SC DI-BAS AUTO SRL va folosi datele dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate, impreuna cu agentii sai pentru procesarea acestora.

  Aceste date vor fi impartite, pentru scoprile mai sus mentionate, cu General Motors Southeast Europe Ltd. si alte companii ce fac parte din grupul international General Motors (acestea fiind numite in continuare “GM”), precum si cu agentii care proceseaza datele, in numele GM, pentru oricare din scoprile de mai sus. Desigur SC DI-BAS AUTO SRL, GM si agentii, vor trata datele personale corect si in concordanta cu legile in vigore privind protectia datelor. SC DI-BAS AUTO SRL va asigura, in orice moment, dreptul de acces, stergere sau rectificare a datelor personale. Prin completarea si trimiterea acestui formular de contact, autorizati colectarea, procesarea, stocarea si dezvaluirea datelor dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate.


  In cazul in care aveti vreo intrebare sau nelamurire despre modul in care ne folosim de datele dumneavoastra personale sau daca in viitor doriti sa le accesati, sa le stergeti sau sa le modificati, va rugam sa ne contactati telefonic la:


  021 241 3714 (Bucureşti)

  0344 100545 (Ploieşti)

  Please leave this field empty.

 • *) Cimpuri obligatorii

Decoperă oportunităţile vieţii cu noul model sedan Aveo în 4 uşi

Noul model sedan Aveo în 4 uşi are calităţile excepţionale pe care le aştepţi de la un Chevrolet: stil exterior atrăgător şi sofisticat, mânuire sportivă, dotări de siguranţă importante, economie de combustibil şi funcţionalitate. Primeşti mult mai mult pentru banii investiţipentru că un astfel de sedan nu face compromisuri. Descoperă noul Aveo în 4 uşi.

Noul Aveo înseamnă atracţie şi fler. Atrăgător atât la interior cât şi la exterior, ceea ce impresionează este modul inteligent în care s-au folosit materialele de calitate şi de asemenea, dotările de care dispune acest model. Să nu uităm de asemenea de faptul că poate acomoda confortabil cinci pasageri. Dar stilul exterior nu reprezintă totul. Este vorba de asemenea de plăcerea de a conduce. Noul şasiu este printre cele mai rigide din clasa sa, ceea ce înseamnă că este dinamic şi cu capacitate mărită de reacţie. Toate acestea, combinate cu o gamă atractivă de motoare şi o transmisie cu 6 viteze, vor face din noul Aveo un model confortabil, rapid şi economic.