Chevrolet Aveo 5 uși

Cerere de Oferta Aveo 5 uși

 • Clauza de Confidentialitate

  Cand achizitionati un produs sau un serviciu de la SC DI-BAS AUTO SRL, datele personale pe care le furnizati vor fi colectate, procesate si pastrate de catre noi. Aceasta va fi facuta pentru anumite scopuri ca: serviciu clienti, cercetari de marketing, urmarirea vanzarilor, campanii de rechemare reparatii produse, verificarea datelor si pentru a va putea contacta. SC DI-BAS AUTO SRL va folosi datele dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate, impreuna cu agentii sai pentru procesarea acestora.

  Aceste date vor fi impartite, pentru scoprile mai sus mentionate, cu General Motors Southeast Europe Ltd. si alte companii ce fac parte din grupul international General Motors (acestea fiind numite in continuare “GM”), precum si cu agentii care proceseaza datele, in numele GM, pentru oricare din scoprile de mai sus. Desigur SC DI-BAS AUTO SRL, GM si agentii, vor trata datele personale corect si in concordanta cu legile in vigore privind protectia datelor. SC DI-BAS AUTO SRL va asigura, in orice moment, dreptul de acces, stergere sau rectificare a datelor personale. Prin completarea si trimiterea acestui formular de contact, autorizati colectarea, procesarea, stocarea si dezvaluirea datelor dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate.


  In cazul in care aveti vreo intrebare sau nelamurire despre modul in care ne folosim de datele dumneavoastra personale sau daca in viitor doriti sa le accesati, sa le stergeti sau sa le modificati, va rugam sa ne contactati telefonic la:


  021 241 3714 (Bucureşti)

  0344 100545 (Ploieşti)

  Please leave this field empty.

 • *) Cimpuri obligatorii

Noul Aveo – pregătit pentru distracţie, pregătit pentru viaţă.

Atunci când vine vorba de maşini de oraş în 5 uşi, noul Aveo este greu de ignorat: stil atrăgător, mânuire sportivă, dotări impresionante de siguranţă, economie de combustibil şi funcţionalitate. Primeşti mai multă valoare pentru banii investiţi pentru că este o maşină care nu face compromisuri.

O maşină în care te simţi cu adevărat bine

Noul Aveo inspiră poftă de viaţă şi personalitate. Stil impunător şi atractiv atât la interior cât şi la exterior, panou de bord inspirat din domeniul motocicletelor, iluminare al instrumentelor de bord de culoare iceblue şi toate mufele aux-in necesare pentru MP3 player-ul tău. Toate acestea plus spaţiu suficient pentru a acomoda confortabil cinci pasageri. Distracţia nu se termină aici: şasiul noului Aveo este printre cele mai rigide din clasa sa, ceea ce înseamnă că este dinamic şi adaptabil. Acestea, împreună cu o gamă nouă, atractivă de motoare şi transmisia cu 6 viteze fac ca noul Aveo să fie foarte, foarte plăcut de condus.