Chevrolet Captiva - Funcționalitate

Calitate interioară şi posibilităţi de depozitare

Noul Captiva are trei rânduri de scaune modulare care pot transporta cu uşurinţă atât bagaje voluminoase cât şi şapte pasageri.

Sistemul funcţional de scaune

Ocuparea rândului al treilea de scaune este facilă, pentru că poţi rabata cu uşurinţă cel de-al doilea rând de scaune. Atunci când nu e nevoie de cel de-al treilea rând de scaune, acesta poate fi rabatat, oferind un spaţiu de depozitare de până la 769 l. Dacă ai nevoie de şi mai mult spaţiu, rabatează ambele rânduri de scaune şi vei beneficia de unul dintre cele mai generoase spaţii de depozitare din clasa SUV, de 1.577l.

Mai multe posibilităţi de depozitare

Pentru modelul Captiva 2011 am adăugat o frână de mână electrică. O inovaţie extraordinară, dar în acelaşi timp o modalitate inedită de a crea mai mult spaţiu de depozitare în consola centrală. Astfel, nu este surpinzător deloc faptul că noul model Captiva oferă unul dintre cele mai generoase spaţii de depozitare din clasa sa. Suporturile de pahare sunt prezente peste tot şi am integrat soluţii inteligente de depozitare în orice zonă disponibilă.

 

 

Interior de calitate superioară

Interiorul superior al noului Captiva include acum finisaje şi materiale noi. Vei descoperi noi tapiţerii pentru scaune şi detalii interioare superioare ce fac din acest model unul foarte atrăgător. Un sistem de navigaţie de 7 inci este de asemenea disponibil împreună cu o cameră video pentru asistenţa la parcarea cu spatele. Mufa aux-in şi interfaţa Bluetooth Wireless sunt standard, iar butoanele de comandă pentru interfaţa Bluetooth sunt integrate pe volan. Muzica ta favorită se va auzi mai bine mulţumită izolării fonice superioare a parbrizului, uşilor şi bordului; astfel, zgomotul provenind de la drum, vânt şi motor va fi redus.