Chevrolet Captiva - Siguranță

Noul Captiva are ca dotare standard şase airbaguri– două frontale, două laterale pentru şofer şi pasagerul din faţă, şi două airbag-uri cortină pentru pasagerii locurilor laterale spate. Centurile de siguranţă cu prindere în trei puncte şi limitatori de tensiune protejează ocupanţii locurilor din faţă, în timp ce sistemul de prindere ISOFIX pentru scaunul de copii, poziţionat pe scaunele laterale de pe rândul al doilea îţi protejează copilul.
Sistemul de control al tracţiunii

Siguranţa la drum este de asemenea o prioritate. Trebuie să ştii că sistemul de control al tracţiunii(TCS) te ţine pe drum, că sistemul electronic de stabilitate (ESC) elimină ezitările şi că sistemul de asistenţă la frânare (ABS) este pregătit să reducă distanţele de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Toate aceste dotări de siguranţă sunt standard.

Sistemul de asistenţă la pornirea în rampă

O altă dotare inteligentă de siguranţă, o noutate pentru Captiva, este sistemul de asistenţă la pornirea în rampă. Acesta menţine vehiculul pe loc pentru 1 secundă şi jumătate după ce a fost eliberată pedala de frână, astfel plecarea de pe loc în rampă se va face mai uşor, mai lin şi în siguranţă atât pentru tine cât şi pentru pasagerii tăi.
Sistemului de control la coborârea în pantă

Coborârea pantelor va fi mai uşoară mulţumită sistemului de control la coborârea în pantă. Aceasta este o tehnologie care va micşora automat viteza vehiculului la coborârea în pantă, ceea ce înseamnă că nu vei mai fi nevoit să apeşi cu forţă pedala de frână.