Chevrolet Cruze 5 uși

Cerere de Oferta Cruze 5 uși

 • Clauza de Confidentialitate

  Cand achizitionati un produs sau un serviciu de la SC DI-BAS AUTO SRL, datele personale pe care le furnizati vor fi colectate, procesate si pastrate de catre noi. Aceasta va fi facuta pentru anumite scopuri ca: serviciu clienti, cercetari de marketing, urmarirea vanzarilor, campanii de rechemare reparatii produse, verificarea datelor si pentru a va putea contacta. SC DI-BAS AUTO SRL va folosi datele dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate, impreuna cu agentii sai pentru procesarea acestora.

  Aceste date vor fi impartite, pentru scoprile mai sus mentionate, cu General Motors Southeast Europe Ltd. si alte companii ce fac parte din grupul international General Motors (acestea fiind numite in continuare “GM”), precum si cu agentii care proceseaza datele, in numele GM, pentru oricare din scoprile de mai sus. Desigur SC DI-BAS AUTO SRL, GM si agentii, vor trata datele personale corect si in concordanta cu legile in vigore privind protectia datelor. SC DI-BAS AUTO SRL va asigura, in orice moment, dreptul de acces, stergere sau rectificare a datelor personale. Prin completarea si trimiterea acestui formular de contact, autorizati colectarea, procesarea, stocarea si dezvaluirea datelor dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate.


  In cazul in care aveti vreo intrebare sau nelamurire despre modul in care ne folosim de datele dumneavoastra personale sau daca in viitor doriti sa le accesati, sa le stergeti sau sa le modificati, va rugam sa ne contactati telefonic la:


  021 241 3714 (Bucureşti)

  0344 100545 (Ploieşti)

  Please leave this field empty.

 • *) Cimpuri obligatorii

Nou dar în acelaşi timp familiar. Noul Cruze în 5 uşi este mult aşteptata versiune hatchback a modelului Cruze în 4 uşi. La fel ca şi varianta sedan, Cruze hatchbackeste un model caracterizat de stil: combinaţia perfectă între design şi practicalitate care poate fi simţită şi apreciată atât la interior cât şi la exterior. Vei beneficia de mai multă valoare pentru banii investiţi. Află de ce noul Chevrolet Cruze hatchback îţi poate schimba felul în care vei privi lucrurile.

Stilul modelului Cruze hatchback va atrage privirile

Linia lină a caroseriei şi acoperişul în stil coupe oferă noului Cruze o personalitate puternică, dar în acelaşi timp atractivă. Ştim că vei aprecia stilul deosebit. Farurile ascuţite şi impunătoare şi grila frontală puternică fac din acest model unul deosebit dar în acelaşi timp stilat. Este o maşină care va atrage toate privirile.

Cruze este cel mai bine vandut model Chevrolet la nivel global

 • Premiul AUTOBEST 2010 –cel mai bun autovehicul
 • Siguranta si echipari premium
 • Campion WTCC 2010 si leader detasat in 2011