Cruze Station Wagon

Cerere de Oferta Cruze SW

 • Clauza de Confidentialitate

  Cand achizitionati un produs sau un serviciu de la SC DI-BAS AUTO SRL, datele personale pe care le furnizati vor fi colectate, procesate si pastrate de catre noi. Aceasta va fi facuta pentru anumite scopuri ca: serviciu clienti, cercetari de marketing, urmarirea vanzarilor, campanii de rechemare reparatii produse, verificarea datelor si pentru a va putea contacta. SC DI-BAS AUTO SRL va folosi datele dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate, impreuna cu agentii sai pentru procesarea acestora.

  Aceste date vor fi impartite, pentru scoprile mai sus mentionate, cu General Motors Southeast Europe Ltd. si alte companii ce fac parte din grupul international General Motors (acestea fiind numite in continuare “GM”), precum si cu agentii care proceseaza datele, in numele GM, pentru oricare din scoprile de mai sus. Desigur SC DI-BAS AUTO SRL, GM si agentii, vor trata datele personale corect si in concordanta cu legile in vigore privind protectia datelor. SC DI-BAS AUTO SRL va asigura, in orice moment, dreptul de acces, stergere sau rectificare a datelor personale. Prin completarea si trimiterea acestui formular de contact, autorizati colectarea, procesarea, stocarea si dezvaluirea datelor dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate.


  In cazul in care aveti vreo intrebare sau nelamurire despre modul in care ne folosim de datele dumneavoastra personale sau daca in viitor doriti sa le accesati, sa le stergeti sau sa le modificati, va rugam sa ne contactati telefonic la:


  021 241 3714 (Bucureşti)

  0344 100545 (Ploieşti)

  Please leave this field empty.

 • *) Cimpuri obligatorii

Eşti în căutarea unei maşini care să te reprezinte? Şi care să dispună de spaţiul interior de care familia ta are nevoie? Plus o gamă cuprinzătoare de motorizări puternice pe benzină şi diesel, tehnologie avansată şi siguranţă pentru a-ţi oferi o experienţă de condus deosebită? Pregăteşte-te să te bucuri de toate acestea şi de multe altele cu noul model Cruze Station Wagon.

Toate detaliile modelului Cruze Station Wagon oferă calitate. Acest lucru se poate vedea de exemplu în îmbinarea perfectă a elementelor caroseriei, finisările de foarte bună calitate ale interiorului şi izolarea fonică. Înrudit cu modelul de curse Cruze ce a câştigat competiţia WTCC, acest model de familie este fiabil şi de încredere. În plus dispune de o garanţie cuprinzătoare ce îţi va oferi linişte şi siguranţă.

Design sportiv

Alege Cruze Station Wagon pentru a beneficia de un design sportiv surprinzător ce va atrage toate privirile. Parbrizul cu înclinaţie sportivă, grila dublă, liniile aerodinamice şi roţile poziţionate spre extremităţi îi oferă o personalitate atletică pe care nu o poţi ignora. Ornamentele cromate şi farurile bine conturate te vor convinge să te urci în Chevrolet Cruze Station Wagon şi să porneşti la drum.

Spațiu superior în segment

Spaţiul excepţional oferit pasagerilor asigură confortul tuturora. De fapt, Cruze oferă mai mult spaţiu pentru cap în partea din faţă şi pentru picioare în partea din spate decât orice maşină din clasa sa. Capacitatea totală de încărcare este de până la 1478 litri, destul pentru a acomoda confortabil ustensilele de camping, bicicleta sau alte echipamente sportive. Pentru un plus de flexibilitate poţi rabata o parte sau toate scaunele spate.