Chevrolet Malibu

Cerere de Oferta Malibu

 • Clauza de Confidentialitate

  Cand achizitionati un produs sau un serviciu de la SC DI-BAS AUTO SRL, datele personale pe care le furnizati vor fi colectate, procesate si pastrate de catre noi. Aceasta va fi facuta pentru anumite scopuri ca: serviciu clienti, cercetari de marketing, urmarirea vanzarilor, campanii de rechemare reparatii produse, verificarea datelor si pentru a va putea contacta. SC DI-BAS AUTO SRL va folosi datele dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate, impreuna cu agentii sai pentru procesarea acestora.

  Aceste date vor fi impartite, pentru scoprile mai sus mentionate, cu General Motors Southeast Europe Ltd. si alte companii ce fac parte din grupul international General Motors (acestea fiind numite in continuare “GM”), precum si cu agentii care proceseaza datele, in numele GM, pentru oricare din scoprile de mai sus. Desigur SC DI-BAS AUTO SRL, GM si agentii, vor trata datele personale corect si in concordanta cu legile in vigore privind protectia datelor. SC DI-BAS AUTO SRL va asigura, in orice moment, dreptul de acces, stergere sau rectificare a datelor personale. Prin completarea si trimiterea acestui formular de contact, autorizati colectarea, procesarea, stocarea si dezvaluirea datelor dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate.


  In cazul in care aveti vreo intrebare sau nelamurire despre modul in care ne folosim de datele dumneavoastra personale sau daca in viitor doriti sa le accesati, sa le stergeti sau sa le modificati, va rugam sa ne contactati telefonic la:


  021 241 3714 (Bucureşti)

  0344 100545 (Ploieşti)

  Please leave this field empty.

 • *) Cimpuri obligatorii

Malibu este prezent pe drumurile Americii din anul 1964. Pe parcursul anilor, acest sedan de familie a câştigat nenumărate premii – mai mult de 40 începând cu anul 2008. Iar acum îl vei putea achiziţiona şi în România. Noul Malibu este conceput să îţi satisfacă toate cerinţele: plăcut de condus, foarte confortabil şi bine echipat.

Expresie a stilului și puterii

Malibu are o siluetă frumoasă care seamană cu cea a unui coupe. Caracteristici precum ţinuta de drum impunătoare, farurile alungite şi aripile spate proeminente fac ca acest model să semene cu legendarul Camaro. Farurile faţă cu Xenon şi stopurile cu LED-uri aduc un plus de rafinament.

Design aerodinamic eficient

Exteriorul modelului Malibu nu este doar atractiv. Eficienţa aerodinamică joacă de asemenea un rol foarte important, ajutând la micşorarea vibraţiilor generate de zgomot şi la îmbunătăţirea consumului de combustibil. Poţi remarca cu uşurinţă acest lucru admirând silueta asemănătoare cu cea a unui coupe dar şi detalii precum spoilerul integrat în capacul portbagajului şi bara de protecţie spate. Oglinzile exterioare şi linia caroseriei au fost de asemenea optimizate din punct de vedere aerodinamic.

 Lux si confort interior

Atracţia emanată de Malibu cucereşte nu numai prin aspectul exterior, dar şi cu celinterior. Mai întâi de toate vei descoperi dotările infotainment surprinzătoare. Cu ajutorul butoanelor de comandă de pe volan vei putea controla sistemul audio Pioneer, portul USB şi Bluetooth, precum şi MP3-ul. Nivelul de echipare LTZ dispune de un ecran touch screen color de 7” – în spatele căruia se află un spaţiu de depozitare – locul perfect pentru smartphone-ul sau iPod-ul tău.