Chevrolet Spark

Cerere de Oferta Spark

 • Clauza de Confidentialitate

  Cand achizitionati un produs sau un serviciu de la SC DI-BAS AUTO SRL, datele personale pe care le furnizati vor fi colectate, procesate si pastrate de catre noi. Aceasta va fi facuta pentru anumite scopuri ca: serviciu clienti, cercetari de marketing, urmarirea vanzarilor, campanii de rechemare reparatii produse, verificarea datelor si pentru a va putea contacta. SC DI-BAS AUTO SRL va folosi datele dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate, impreuna cu agentii sai pentru procesarea acestora.

  Aceste date vor fi impartite, pentru scoprile mai sus mentionate, cu General Motors Southeast Europe Ltd. si alte companii ce fac parte din grupul international General Motors (acestea fiind numite in continuare “GM”), precum si cu agentii care proceseaza datele, in numele GM, pentru oricare din scoprile de mai sus. Desigur SC DI-BAS AUTO SRL, GM si agentii, vor trata datele personale corect si in concordanta cu legile in vigore privind protectia datelor. SC DI-BAS AUTO SRL va asigura, in orice moment, dreptul de acces, stergere sau rectificare a datelor personale. Prin completarea si trimiterea acestui formular de contact, autorizati colectarea, procesarea, stocarea si dezvaluirea datelor dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate.


  In cazul in care aveti vreo intrebare sau nelamurire despre modul in care ne folosim de datele dumneavoastra personale sau daca in viitor doriti sa le accesati, sa le stergeti sau sa le modificati, va rugam sa ne contactati telefonic la:


  021 241 3714 (Bucureşti)

  0344 100545 (Ploieşti)

  Please leave this field empty.

 • *) Cimpuri obligatorii

Combină un exterior expresiv, un interior bine echipat şi dotări inteligente şi vei descoperi noul Chevrolet Spark. Chiar dacă este compact la exterior, dispune de un interior spaţios ce oferă spaţiu suficient pentru a acomoda confortabil cinci adulţi. Măiestria cu care a fost realizat şi detaliile inteligente de design îl transformă într-unul dintre cele mai sigure, confortabile şi practice modele din clasa sa. Modelul Spark iese în evidenţă datorită grilei frontale duble, liniilor unghiulare şi mânerelor exterioare ale uşilor din spate integrate în caroserie. Gama variată de culori vibrante disponibilă pentru Spark completează design-ul exterior vesel.

Vei descoperi că interiorul Spark este bine organizat şi gândit. Maşina este spaţioasă, iar pentru şofer, instrumentele de control sunt bine poziţionate şi uşor de utilizat. Lucru neobişnuit pentru o maşină de mărimea sa, Spark poate acomoda confortabil 5 adulţi, fiind astfel alegerea ideală pentru ieşiri cu prietenii sau familia.