Trax

Cerere de Oferta Trax

 • Clauza de Confidentialitate

  Cand achizitionati un produs sau un serviciu de la SC DI-BAS AUTO SRL, datele personale pe care le furnizati vor fi colectate, procesate si pastrate de catre noi. Aceasta va fi facuta pentru anumite scopuri ca: serviciu clienti, cercetari de marketing, urmarirea vanzarilor, campanii de rechemare reparatii produse, verificarea datelor si pentru a va putea contacta. SC DI-BAS AUTO SRL va folosi datele dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate, impreuna cu agentii sai pentru procesarea acestora.

  Aceste date vor fi impartite, pentru scoprile mai sus mentionate, cu General Motors Southeast Europe Ltd. si alte companii ce fac parte din grupul international General Motors (acestea fiind numite in continuare “GM”), precum si cu agentii care proceseaza datele, in numele GM, pentru oricare din scoprile de mai sus. Desigur SC DI-BAS AUTO SRL, GM si agentii, vor trata datele personale corect si in concordanta cu legile in vigore privind protectia datelor. SC DI-BAS AUTO SRL va asigura, in orice moment, dreptul de acces, stergere sau rectificare a datelor personale. Prin completarea si trimiterea acestui formular de contact, autorizati colectarea, procesarea, stocarea si dezvaluirea datelor dumneavoastra personale pentru scopurile mai sus mentionate.


  In cazul in care aveti vreo intrebare sau nelamurire despre modul in care ne folosim de datele dumneavoastra personale sau daca in viitor doriti sa le accesati, sa le stergeti sau sa le modificati, va rugam sa ne contactati telefonic la:


  021 241 3714 (Bucureşti)

  0344 100545 (Ploieşti)

  Please leave this field empty.

 • *) Cimpuri obligatorii

Chevrolet Trax – un SUV compact, oportunităţi nelimitate

Trax, noul SUV de dimensiuni mici de la Chevrolet este un model sportiv, confortabil, funcţional şi sigur. El dispune de o gamă largă de dotări şi opţiuni atrăgătoare ce îţi vor energiza călătoria.

Stil sportiv

Cu noul Trax te bucuri de stilul impunător caracteristic unui model din clasa SUV. Îl vei simţi în liniile puternice, sportive şi în personalitatea impunătoare a maşinii. Parbrizul înclinat, secţiunea frontală sculptată, crează o imagine atletică, musculoasă. Jantele de aliaj vopsit îţi transmit că este gata să plece oriunde îl vei conduce.

Pentru a-ţi uşura călătoria şi pentru a reduce consumul de combustibil, maşina dispune de asemenea de aerodinamică uimitoare. Farurile cu halogen arcuite, standard, acoperişul unghiular, caroseria sculptată, spoilerul spate şi bara de protecţie de dimensiuni reduse toate ajută la reducerea forţei de frecare a aerului. În plus, vor face ca Trax să atragă toate privirile.

Motorizări perfecte pentru aventura ta

Este pur şi simplu o plăcere să conduci Trax. Şi poţi alege dintr-o gamă atractivă de motoare performante pe benzină şi diesel. La cerere, poţi de asemenea beneficia de tracţiune integrală. Alege unul din motoarele performante pe benzină sau diesel. În plus, poţi opta pentru tracţiune integrală pentru a te bucura la maxim de acest model. Ai posibilitatea de asemenea de a alege între o transmisie automată sau manuală în 6 trepte precum şi tehnologia start/stop pentru economie de combustibil. Servodirecţia, suspensiile superioare precum şi sistemul de asistenţă pentru şofer fac ca acest model să fie atractiv şi funcţional. Este cu adevărat o maşină agilă.

Spaţiu pentru orice

Ideal pentru drumurile de oraş, Trax este un model compact cu o lungime de 4.25 metri. Cu toate acestea, interiorul este aerisit şi primitor, cu scaune confortabile pentru tine şi încă 4 pasageri. Butoanele de comandă sunt amplasate la îndemână iar stilul lin intensifică senzaţia de spaţiu (bordul este încadrat perfect în habitaclu).

Ai la dispoziţie un spaţiu de încărcare de 356 de litri. Dacă ai nevoie de mai mult spaţiu, poţi rabata scaunele spate ceea ce îţi va oferi un spaţiu de până la 1.370 litri. Şi dacă ai nevoie de şi mai mult spaţiu atunci poţi rabata scaunul pasager faţă. De fapt, există 8 configuraţii ale scaunelor ce îţi vor permite să transporţi obiecte mai mari decât ţi-ai fi imaginat. În jurul consolei centrale ai la dispoziţie numeroase spaţii de depozitare ce îţi vor permite să păstrezi la îndemână lucrurile de care ai nevoie în călătorie.

Conectat la distracţie

Chevrolet MyLink îţi conectează smart-phone-ul cu sistemul de infotainment a lui Trax. Foloseşte comenzile de pe volan şi ecranul tactil de 7” pentru a alege melodia preferată şi ascult-o prin toate cele şase boxe. Ai posibilitatea de asemenea de a viziona şi filme atunci când ai parcat. Chevrolet Mylink îţi oferă de asemenea imagini în timp real cu ajutorul camerei video spate, ceea ce te va ajuta să parchezi în siguranţă, şi interfaţă Bluetooth pentru apeluri telefonice hands-free. Chevrolet MyLink este standard pentru nivelul de echipare LT.

452x449_trax_6_airbagsSiguranţă pentru liniştea ta

Echipările ce te vor ajuta să eviţi accidentele includ Sistemul Electronic de Control al Stabilităţii, StabiliTrak. Acesta scanează direcţia pentru a detecta traseul dorit şi activează în mod automat Controlul Tracţiunii pentru a te ajuta să păstrezi acel traseu. Chiar şi în cazul în care vei acţiona pedala de frână brusc, fiecare dintre aceste sisteme se activează la un nivel optim, oferind stabilitate şi făcând ca maşina să fie uşor de controlat.

Dacă vei rostogoli vreodată modelul Trax, trebuie să ştii că structura caroseriei va suporta mai mult de patru ori greutatea maşinii. În orice moment, şase airbag-uri sunt standard pe toate nivelele de echipare. Nivelul de echipare LT are ca dotare standard Sistemul de control la coborârea în pantă, astfel că vei putea să te relaxezi fără să fii nevoit să frânezi.