Geneva 2012- Concept Car Chevrolet 130R şi Tru 140S 2012

Chevrolet 130R

Chevrolet implică tinerii în procesul de design pentru a se asigura că viitorii clienţi vor primi ceea ce îşi doresc.

Două autovehicule rezultate în urma unei astfel de colaborări, prototipurile Code 130R şi Tru 140S destinate tinerilor, vor fi prezentate pentru prima oară în Europa în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Prezentatoarele echipate cu iPad-uri sunt prezente la standul Chevrolet pentru a afla ce-şi doresc tinerii de la autovehiculele viitoare şi mai multe informaţii legate de stilul lor de viaţă. Părerile acestora vor fi utilizate pentru dezvoltarea viitoarelor prototipuri.

Prototipurile proiectate de Nicholas David şi Joe Baker de la centrul de design GM din North Hollywood explorează stilul şi funcţionalitatea pe care şi le doresc acest nou grup de clienţi de la un autovehicul.

Modelul Code 130Rcu motor supraalimentat este un coupe cu tracţiune pe puntea spate, şi profil drept. Având o parte frontală agresivă, aripile evazate tipice pentru Chevrolet, un profil lateral drept şi emblema Chevrolet cu steagurile încrucişate, Code 130R reflectă moştenirea în materie de performanţă a mărcii.

Sistemul eAssist opreşte motorul când autovehiculul staţionează, generează un cuplu uniform în timpul accelerării şi recuperează energia de frânare, îmbinând performanţa unui motor supraalimentat cu economia de carburant.

Tru 140Scu tracţiune pe puntea faţă este un model coupe sport exotic, cu patru locuri, disponibil la un preţ accesibil. Modelul hatchback cu trei uşi este bazat pe aceeaşi platformă ca modelul Chevrolet Cruze şi revoluţionarul autovehicul electric cu autonomie extinsă Chevrolet Volt.

La interiorul acestor prototipuri, conectivitatea le permite şoferilor să-şi personalizeze autovehiculele, un aspect esenţial pentru generaţiile de tineri prezente şi viitoare.

http://youtu.be/Msrq3Au0y0I